Bedrift

Bever Boats er en erfaren produsenten av motorbåter av glassfiber. Med over 9000 båter laget har vi fulgt nye trender og realisert våre kunders drømmer om båt siden 1979. Våre Bever båter, tidligere også Morgan båter, produseres ved vårt moderne fabrikk i Sandefjord. Vi utvikler stadig våre produkter for å gjøre dem enda bedre og takket være kontinuerlig produktutvikling, lang erfaring, solid håndverk og moderne produksjonsteknologi får du en båt av høyeste kvalitet. Du kan være sikker på at kun de beste råmaterialene og utstyr brukes i din båt.

Test i Båtmagasinet nr 12, 2009: Morgan 630DC er bare en drøyt 20 fots båt, men er likevel fullt beboelig for en oval weekendtur. Skroget byr på den største overraskelsen – og har knapt noen planingsterskel overhodet. Vår erfaring med båten er at den er gjennomtenkt og ferdigutviklet når den slippes i markedet, og har sjøegenskaper i den ypperste enden av skalaen.

Testet i Båtmagasinet nr 5, 2011: her ser vi smarte løsninger, fine linjer og fremfor alt har den et godt skrog. Her har designeren hatt full klaff, for sjøegenskapene til den lille familiebåten overgår det meste vi tidligere har kjørt i samme klasse. Morgen har yrkestolthet. Ta bare en titt på finishen i båtene. Skroget på Morgan 535BR er ny konstruert. Vi gir terningkast seks for sjøegenskapene.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Kontakt: Morgan Dale morgan@bevermarin.no Tlf 930 65 726